Τηλεφωνήστε

6937 321993, 2810 222228

Ολική αποκατάσταση Στόματος

Ολική αποκατάσταση Στόματος

Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με τα δόντια τους όπως σπασμένα δόντια, δόντια με εκτεταμένες τερηδόνες  ή  δόντια που λείπουν, που επηρεάζουν αρνητικά την εμφάνισή τους. Στις μέρες μας όμως όλοι αξίζουν ένα όμορφο και υγιές  χαμόγελο.Ένα όμορφο χαμόγελο ενισχύει την αυταρέσκεια μας,  αυξάνει τις πιθανότητές μας για  επιτυχία δείχνοντας αυτοπεποίθηση και ικανότητα, μας κάνει πιο ελκυστικούς και εντυπωσιακούς και εμπνέει και τους γύρω μας για το καλύτερο στέλνοντας θετικό μήνυμα.

Για ασθενείς με σημαντικά οδοντιατρικά προβλήματα, η ολική αποκατάσταση των δοντιών είναι ο καλύτερος τρόπος να ανακτήσουν ένα όμορφο χαμόγελο. Ολική αποκατάσταση των δοντιών είναι η ανοικοδόμηση της υγείας και της αισθητικής όλων των δοντιών της άνω ή της κάτω γνάθου ή και των δύο γνάθων μαζί.

  Λόγοι που κάποιος ασθενής μπορεί να χρειάζεται ολική αποκατάσταση των δοντιών:

  • Καταστρεμμένα  δόντια από εκτεταμένες τερηδόνες
  • Δόντια με κακή αισθητική (στραβά δόντια, αραιοδοντία, σκούρα δόντια)
  • Δόντια που λείπουν
  • Δόντια με κακή σύγκλειση
  • Δόντια με διαβρώσεις και αποτριβές

H διαδικασία ξεκινάει με μία συνεδρία στο οδοντιατρείο για καταγραφή του ιατρικού και οδοντιατρικού ιστορικού.  Στη συνέχεια  γίνεται μια πλήρης εξέταση του στόματος και των δοντιών και γίνεται συζήτηση με τον ασθενή για τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του.  Μετά από μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης σχεδιάζεται ένα πλάνο για την ολική αποκατάσταση των δοντιών του ασθενή. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει στεφάνες, γέφυρες, όψεις,  εξαγωγές, σφραγίσματα, εμφυτεύματα και άλλες εργασίες για τη διόρθωση της υγείας και της αισθητικής του στόματος συνολικά.

 

Δείτε φωτογραφίες στο Πριν & Μετά