Τηλεφωνήστε

6937 321993, 2810 222228

Βιογραφικό


ΔΕΙΚΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Νίκος Δεικτάκης DMD

 

Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1980 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και τελείωσε τις σπουδές του στην στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση. Έπειτα για ένα χρόνο παρακολούθησε προ-ιατρική εκπαίδευση όπου εξετάστηκε σε μαθήματα για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο.

Το 1999 φοίτησε στο Semmelweis University of Medicine της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία, όπου και αποφοίτησε το 2004 με το τίτλο Dr. Dental Medicine.

Το πανεπιστήμιο Semmelweis University of Medicine έχει κριθεί ως το καλύτερο της Ανατολικής Ευρώπης και ως ένα από τα δυσκολότερα σε Ευρωπαικό επίπεδο.

Στη συνέχεια εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στην πολεμική αεροπορία όπου ως μοναδικός οδοντίατρος, παρείχε οδοντιατρική περίθαλψη σε τέσσερις στρατιωτικές μονάδες στο νομό Ηρακλείου.

Τον Ιούλιο του 2018 εντάχθηκε στο ιατρικό τιμ της ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ ως Οδοντίατρος της ομάδας και το Σεπτέμβριο του 2020 εντάχθηκε στο ιατρικό τιμ της ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ επίσης.

Από το 2005 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο του Ηρακλείου και παρακολουθεί τις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης, συμμετέχοντας ενεργά σε συνέδρια και σεμινάρια.
Συγκεκριμένα έχει μετεκπαιδευτεί στην εμφυτευματολογία, αισθητική οδοντιατρική, προσθετική, στο οδοντιατρικό LASER και ΒΟΤΟΧ.

Το ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου στην οδό Αβέρωφ 5, στον 4ο όροφο.