Τηλεφωνήστε

6937 321993, 2810 222228

Botox

Botox

Τι είναι οι δυναμικές ρυτίδες;

Οι δυναμικές ρυτίδες δημιουργούνται από τη δράση των λεπτών μυών του προσώπου κάθε φορά που γελάμε,χαμογελάμε ή συνοφρυωνόμαστε.
Οι ρυτίδες που απαντώνται στο άνω ήμισυ του προσώπου,δηλαδή στο μετώπο και στο μεσόφυο,καλούνται επιπλέον ρυτίδες έκφρασης και καθώς γίνονται πιο εμφανείς στο πέρασμα του χρόνου προσδίδουν μόνιμη όψη θυμού,άγχους,αγωνίας,κούρασης,φόβου ή μελαγχολίας.
Tο BOTOX μπορεί εντυπωσιακά να απαλύνει τις δυναμικές ρυτίδες γύρω από τα μάτια(πόδι της χήνας),στο μέτωπο και στο μεσόφρυο και να προσφέρει μια πιο νεανική εμφάνιση.

Πως λειτουργεί το BOTOX;

Το BOTOX είναι βοτουλινική τοξίνη Α. Εμποδίζει τα νευρικά ερεθίσματα στους μικροσκοπικούς προσωπικούς μύες που σχετίζονται με τις εκφράσεις του προσώπου.Ενώ οι μύες που έχουν δεχτεί BOTOX είναι χαλαροί,οι υπόλοιποι προσωπικοί μύες συσπώνται κανονικά.

Πόσο ασφαλές είναι το BOTOX;

To ΒΟΤΟΧ χρησιμοποιείται για περισσότερο από 20 χρόνια για νευρολογικές,οφθαλμολογικές και κοσμετικές θεραπείες.Θεωρείται η πιο δημοφιλής θεραπεία παγκοσμίως για την αντιμετώπιση των δυναμικών ρυτίδων.

Πως γίνεται το BOTOX;

Είναι μία πολύ απλή διαδικασία όπου μια ελάχιστη ποσότητα της βοτουλινικής τοξίνης Α εισάγεται με μια μικροσκοπική βελόνα σε συγκεκριμένους μύες του προσώπου.
Δεν χρειάζεται τοπική αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να συμμετέχει στις καθημερινές του ασχολίες αμέσως μετά το πέρας της όλης διαδικασίας.

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω;

Αν οι δυναμικές ρυτίδες σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτεροι απ’οτι είστε,με το BOTOX μπορούμε να τις απαλύνουμε και να σας δώσουμε μια πιο νεανική και ευχάριστη εμφάνιση.

Υπάρχουν περιορισμοί με το BOTOX;

Το BOTOX είναι προσωρινή λύση για τις δυναμικές ρυτίδες.Τα αποτελέσματά του διαρκούν 5-6 μήνες.Το BOTOX θα χρειαστεί να γίνει τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το BOTOX και πως μπορεί να εφαρμοστεί σε σας,τηλεφωνήστε στο ιατρείο και προγραμματίστε ένα ραντεβού για ενημέρωση με τον γιατρό.